Knappe juwelen van Dyberg/Kern

Bij Modezaak Passion kunt u tenslotte ook nog terecht voor heel wat andere fashion items. Bent u op zoek naar juwelen in de regio Ronse? Wij kunnen u de juwelen van Dyberg/Kern in Ronse aanbevelen. Er zitten onder andere heel wat leuke halskettingen en armbanden in hun gamma die zowel tijdloos als betaalbaar zijn.

Paraplu’s van Gianfranco Ferre

Wanneer het weer even niet mee zit kunt u bij ons ook terecht voor kwaliteitsvolle en mooie paraplu’s van de merken Knirps en Gianfranco Ferre. Of er zijn onze juwelenkoffers van Davidt’s om uw juwelen netjes in op te bergen.

Shopping trolleys en handschoenen

Ook nog leuk en bovendien superhandig zijn onze shoppers van Handed By en de shopping trolleys van Rolser. Hiermee kan u in alle comfort maar nog steeds stijlvol gaan winkelen. Wanneer u naar Passion komt, kunt u ook nog eens gaan snuffelen in ons aanbod pompoms, sjaaltjes, hoedjes en handschoenen van onder andere de merken  TOSCA BLU, AWARDT en BY KLOE.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar nog andere accessoires die u hier niet meteen terugvindt of heeft u vragen over de juwelen van Dyberg/Kern? Geen nood, neem dan contact op met Passion in Ronse.

Back to Top